Umag i okolica


Grad Umag razvio se u jedno od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i to nije nikakvo iznenađenje. Slikoviti istarski grad na Jadranskoj obali ističe se nenadmašnom ljepotom.

Zbog svoje lokacije na sjeverozapadu Hrvatske, Umag smatraju vratima Istre iz Europe. Odmah po dolasku u grad primijetit ćete njegove čari. Čim ugledate te nepregledne mediteranske pejzaže i osjetite miris Jadranskog mora u zraku, znat ćete da se nalazite na posebnom mjestu.

Umag nudi...
- Vrhunsku lokaciju
- Predivne plaže
- Neprekidnu zabavu
- Prekrasne pejzaže
- Ukusnu hranu

S obalom prepunom zadivljujućim plažama, Umag je učvrstio svoju poziciju etablirane ljetne destinacije u Europi. More je samo jedan od razloga koji Umag ističu kao izuzetno mjesto za odmor.

Grad Umag nudi raznolike prilike za zabavu. Uzbudljivi događaji kao što su ATP Vegeta Croatia Open, koji se održavaju svakog ljeta u Stella Maris Resortu, svrstali su Umag u sam vrh hrvatskog turizma.

Impresivna arhitektura, vrhunski restorani i prekrasni pejzaži uvelike doprinose posebnom šarmu grada. Umag je proteklih godina zabilježio značajan rast prepoznatljivosti kao jedna od vodećih turističkih destinacija u Istri. Dođite - Umag i Istra vas očekuju.

Umag

Loading